Sari la conținut


Alegere firma de curatenie profesionala

Alegere firma de curatenie profesionala, deoarece curatenia este foarte importanta in orice mediu te-ai afla, astfel trebuie tratata cu seriozitate si respect. Nu tot timpul reusim sa facem curatenia asa cum trebuie si cateodata trebuie sa apelam la firme specializate. Curatenia contribuie la mentinerea sanatatii fizice si psihice.

Domeniul curateniei profesionale a evoluat in ultimi ani si acum poti avea incredere ca o firma specializata in acest domeniu va livra o curatenie impecabila. Pentru a alege firma potrivita pentru caminul sau biroul tau trebuie sa tii cont de cateva aspecte inainte de a lua o decizie.

Verifica firma online

Inainte de alegerea unei firme de curatenie trebuie sa verificati recenziile acesteia in mediul online si verificate tipurile de certificari. Important este ca aceasta firma sa aiba certificari de managementul mediului si management al calitatii.


O alta metoda de a gasi o firma de curatenie profesionala este prin intermediul platformelor online precum Prolist.ro unde puteti selecta dintr-o multitudine de optiuni pentru firme de curatenie si alte domenii.

Compara cat mai multe firme

Inainte de a alege firma care sa executa serviciile de curatenie, trebuie sa faceti o comparatie intre mai multe firme pentru a intelege ce servicii ofera fiecare si care sunt preturile oferite pentru serviciile de curatenie. Trebuie sa cereti de la mai multe firme oferte detaliate in mod precis pentru a le putea compara. Astfel descoperiti ce pachete de servicii ofera fiecare firma si care sunt potrivite pentru nevoile tale.

Alegere firma de curatenie profesionala

Majoritatea firmelor de curatenie ofera mai mult sau mai putin aceleasi servicii: dezinfectare, spalare geamuri, spalare pardoseli, stergere praf, aspirare mocheta, etc. O firma care ofera informatiile cat mai complete da dovada de seriozitate si responsabilitate.

Foarte important este sa negociati pretul pentru serviciile care urmeaza sa le contractati, negocierea poate fi pe urmatoarele criterii:
– Ore lucrate pentru executarea lucrarii;
– Persoanele implicate in executarea curateniei;
– Serviciile prestate si complexitatea lor;
– Suprafata curatata;


Verifica produsele folosite

Verifica daca produsele si materialele folosite sunt de ultima generatie iar serviciul este realizat la standarde inalte. Produsele folosite pot determina calitatea lucrarii si poate implica un pret mai mare.

Firma trebuie sa fie asigurata

Ca in orice activitate si curatenia implica diferite provocari, astfel pot aparea diverse evenimente neprevazute. O firma profesionala care ofera servicii de curatenie trebuie sa fie asigurata contra astfel de evenimente care acopera eventualele pagube.

Verifica contractul

Ultimul pas este acela de a verifica contractul, in aceasta este stipulat toti termeni si conditiile implicate pentru serviciul de curatenie. Daca nu intelegeti datele contractuale apelati la un avocat pentru a va explica, nu semnati un contract inainte de a intelege toate implicatiile acestuia.
Alegere firma de curatenie profesionala
Daca consideri interesant acest articol din blog AnuntPlus, te asteptam cu un like si un comentariu pe pagina din Facebook si distribuie prietenilor pentru o mai buna cunoastere.