Sari la conținut

Adauga articol pentru promovare online


Adauga articol pentru promovare online, optiune oferita de AnuntPlus, prin intermediul acestui articol, fiind una dintre cele mai bune strategii de marketing online, care va ajuta compania ta sa-si creasca vizibilitatea pe internet, sa atraga mai mult trafic din motoare de cautare si sa ajunga la cat mai multi clienti. Fie ca deti o afacere, un site sau un blog, un podcast sau webinar, un canal pe Youtube, o pagina pe Instagram sau TikTok, AnuntPlus este pregatit sa le indexeze si sa le distribuie. Publicarea articolelor este gratuita, iar el va fi publicat in scurt timp si va fi vizibil, dupa ce va fi verificat si aprobat.

Acesta este locul unde publicitatea gratuita poate avea un impact similar cu cel al unei reclame platite pentru o companie online. Acest lucru se datoreaza faptului ca articolele din acest site, permit sa utilizezi o gama larga de cuvinte cheie, repetand cele mai importante pentru site-ul tau, ajungand la fraze mai lungi si specifice, care, nu numai ca pot face unica afacerea, dar vor atrage si mai mult trafic catre un site web pe care-l detii.

Promovarea prin aceasta metoda si oferita de site-ul AnuntPlus, este o oferta greu de refuzat, mai ales ca articolele sunt promovate manual prin canalele de socializare, iar un astfel de articol ajuta la imbunatatatirea clasamentului in motoarele de cautare, deoarece un link catre website-ul tau si existent in acest blog dedicat, poate spori credibilitatea si relevanta paginii tale.


Totodata, un articol care detine un continut de calitate si este bine compus, poate fi foarte util pentru acei utilizatori care cauta detalii si informatii. Exista cateva elemente care realizeaza un proces de indexare optim, prin faptul ca detinem pluginuri care fac ca un articol sa fie vizibil cat mai rapid pe Internet.

Adauga articol pentru promovare online

Ce trebuie stiut de fiecare potential autor
– Nu este nevoie de creare cont;
– Un articol poate sa faca referire la o afacere din orice domeniu legal;
– Nu sunt admise articole cu continut ilegal (suntem destul de transanti si stergem orice material care contravine legii);
– Titlul va apare cu maxim 70 de caractere;
– Descrierea trebuie sa contina minim 400 caractere;
– Inserare link catre site, sau subpaginile sale;
– Articolul nu va avea mai mult de 2 backlinkuri in descriere;
– Numar de telefon (care va fi apelat pentru verificare) si care va figura si in articol, daca se doreste;
– O imagine care sa reprezinte afacerea (nu conteaza marimea deoarece ea va fi optimizata);

Editorii site-ului AnuntPlus
– au dreptul de a modifica continutul unui articol, astfel incât acesta sa respecte conditiile de acceptare, pentru a putea fi aprobat;
– au dreptul de a respinge aprobarea anumitor articole propuse spre publicare, care nu corespund recomandarilor, fara sa fie obligati sa de-a explicatii;
– au dreptul de a adauga linkuri interne sau externe in articol, daca este cazul, precum si reclame adsense;

Pentru trimiterea de intrebari la detaliile afisate mai sus, se foloseste adresa de email salut@anuntplus.ro, cu mentiunea Adauga articol.


Adauga Articol

Adauga articol pentru promovare online