Sari la conținut

Adauga articol in Blog AnuntPlus

Adauga articol in Blog AnuntPlus, pentru o promovare online prin publicarea de articole de tip advertoriale, ca si optiune de promovare pentru firma (website) in mediul online. Publica un articol, din oricare domeniu de activitate, pentru a beneficia nu numai de SEO off-page, dar si de o reala posibilitate de a obtine un backlink dofollow de calitate.

Prin publicarea unui articol sau mai multe, Blog AnuntPlus ajuta la o vizibilitate mai mare in mediul online si la o pozitie mai buna in motoarele de cautare. Orice articol va fi afisat in mod continuu si poate include un link sau doua catre site-ul promovat sau oricare alt site web. Pentru a afisa un articol, care sa contina doua link-uri dofollow permanente, este necesar achiarea unei suma de 60 de lei prin transfer bancar, pentru care se va primi factura.

Se poate trimite si un link (pret 30 lei), care sa fie inclus ca si ancora la un cuvant sau fraza in descrierea unui articol, prin afisare cu termen nelimitat, aspect prin care se poate obtine de asemenea un backlink dofollow. Toate cele scrise, constau prin trimiterea celor ce se doresc afisate in acest articol, folosind adresa de email salut@anuntplus.ro

Adauga articol in Blog AnuntPlus

Este imperativ sa citesti cu atentie randurile de mai jos, inainte de a trimite un articol care sa fie afisat pe acest blog dedicat articole. Acest lucru te va ajuta sa poti redacta articolul in cel mai bun mod posibil.

Termeni si Conditii
– Titlul va apare cu maxim de 60-65 de caractere (titlurile lungi nu apar in intregime in rezultatele cautarii, aspect prin care se pot ascunde cuvinte esentiale);
– Un articol va contine cel putin 400 de cuvinte;
– Articolul nu va avea mai mult de 2 backlink-uri;
– Articolul nu trebuie sa contina alte informatii decat cele despre firma, site, domeniul prezentare;
– Nu se posteaza articole care fac referire la anunturi vanzari.
– Este acceptata o imagine;

Editori portalului
– au dreptul de a modifica continutul unui articol, astfel incât acesta sa respecte conditiile de acceptare, pentru a putea fi aprobat;
– au dreptul de a respinge aprobarea anumitor articole propuse spre publicare, care nu corespund standardelor acestui site, fara sa fie obligat sa dea explicatii;
– au dreptul de a adauga linkuri interne sau externe in articol, daca este cazul, precum si reclame adsense;

Dupa aprobare, articolul trimis va fi vizibil in sectiunea categoriei cu numele de Promovare. In situatia in care articolul a fost trimis spre aprobare, dar nu se face plata, acesta va fi vizibil in site, dar cu linkuri inactive.

De retinut!
Oricare articol trimis spre publicare va fi publicat in maxim 2 zile, timp in care se va verifica originalitatea lui. Daca articolul este copiat, sau chiar tradus, din alte surse, nu va fi publicat. Pentru mai multe informatii, se poate folosi formularul din Pagina Contact.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Maxim 70 de caractere
Descriere articol
Minim 400 de cuvinte si se pot insera maximum 2 link-uri, care directionează catre diferite subpagini din domeniu.
Imaginea care sa apara in articol
Pentru verificare si nu apare in articol
Pentru confirmare
Termeni si Conditii
Bifand butonul de mai sus, declari ca esti de acord cu modul in care acest blog proceseaza datele tale, in acord cu termenii legali. Consimtamantul in ceea ce priveste furnizarea datelor trimise, sunt afisate de autorul articolului de buna voie. In orice moment se pot retrage (sterge) datele din articolul trimis. Pentru a face acest lucru, este nevoie doar de un mesaj la salut@plusanunt.ro, cu cererea dorita.

Adauga articol in Blog AnuntPlus