Sari la conținut

Autorulota LMC Liberty 693 model 2014


Autorulota LMC Liberty 693 model 2014, autorulota tip Alcove, cu un pat mare deasupra cabinei, pe langa celelalte spatii de odihna si care se prezinta in stare foarte buna, fiind un autovehicul de nefumatori, uscat si etans. Autorulota este oferita spre vanzare de catre familie de romani, care detin firma ce se ocupa cu vanzari de rulote second hand in Germania.

Detalii autorulota

– An fabricatie 2014;
– Oferita spre vanzare de firma;
– Marca: Fiat;
– Model: Ducato 35;
– Rulota: LMC;
– Sasiu: Fiat;
– Tip combustibil motorina;
– Capacitate cilindrica: 2 279 cm³;
– Putere 130 CP;
– Clasa de emisii Euro 5;
– Cutie de viteze manuala;
– 83 000 kilometri;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

– Numar spatii dormit: 3 (spate, mijloc si cabina);
– Spatiu odihna: canapele;
– Pat principal: pat transversal;
– Baie separata: da;
– Culoare: Alb;
– Lungime: 6,7 m;
– Latime: 2,3 m;
– Înaltime: 2,8 m;
– Greutate totala admisa: 3500 kg;
– Kit curele de distributie nou;


Autorulota LMC Liberty 693 model 2014

Dispune de geamuri electrice, servo, aer conditionat, ABS, ESP, airbag-uri, etc. si este complet echipata pentru 6 persoane, astfel incat vacanta sa poata incepe imediat, iar la preluarea de catre un potential cumparator, toate utilitatile sunt testate impreuna.
Autorulota LMC Liberty 693 model 2014Autorulota LMC Libertysuport bicicletecabina Autorulota LMCspatii de odihnapat cabinaspatii interioare autorulota zona cu paturi suprapusecabina baie

Despre valabilitate anunt si pentru vizionat mai multe imagini, dar mai ales pentru aflare pret, click pe Pagina de Dealer, iar pentru aflare de detalii despre aceasta autorulota, dar si alte modele rulote de care dispunem, putem discuta la numarul de telefon 0049 171 4509571 (suntem romani si vorbim limba romana).

Distribuie prietenilor