Sari la conținut

Autorulota Hymer Tramp 698 CL Fiat Ducato


Autorulota Hymer Tramp 698 CL Fiat Ducato, un model tip semi-integrat, cu o cabina care dispune de scaune pivotante pentru ambele locuri din fata, oglinzi si geamuri electrice, cruise control si jaluzele cabina. Autorulota este oferita spre vanzare de catre de catre dealer roman cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, a carui activitate consta in comertul cu rulote si autorulote second hand.

Detalii autorulota

– An fabricatie 2010;
– Oferita spre vanzare de firma;
– Marca: Fiat;
– Model: Ducato 35;
– Rulota: Hymer;
– Sasiu: Fiat;
– Tip combustibil motorina;
– Capacitate cilindrica: 2 279 cm³;
– Putere 130 CP;
– Clasa de emisii Euro 4;
– Cutie de viteze manuala;
– 37 000 kilometri;
– Geamuri electrice;
– Servo;
– Aer conditionat;
– ABS;
– ESP;
– Airbag-uri;
– etc.;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

– Numar spatii dormit: 2 (spate si mijloc);
– Spatiu odihna: canapele;
– Pat principal: pat matrimonial (queen-size);
– Baie separata: da;
– Culoare: Alb;
– Lungime: 7,3 m;
– Latime: 2,35 m;
– Înaltime: 2,7 m;
– Greutate totala admisa: 3500 kg;
– Kit curele de distributie nou;


Autorulota Hymer Tramp 698 CL Fiat Ducato

Dispune de sistem automat satelit, TV, copertina, frigider, baie completa cu dus si toaleta, scaun rotativ sofer si pasager, folie izolatoare pe geam fata si usi laterale, camera de marsarier, garaj spate. Exista un grup de scaune cu 2 locuri cu un singur loc vizavi, la care masa poate fi pliata, iar zona de relaxare poate fi transformată intr-o zonă de dormit, in doar cativa pasi simpli.

Se afiseaza in stare perfecta, este o masina de nefumatori, cu caroserie din spate uscata si etansa. In momentul achizitionarii de catre un potential cumparator, toate utilitatile sunt testate impreuna.
Detine TÜV si test gaz nou!
Urmareste o filmare cu acest model autorulota, accesand Videoclip!

Pret 55 000 euro!
Despre valabilitate anunt si pentru vizionat mai multe imagini, dar mai ales pentru aflare pret, click pe Pagina de Dealer, iar pentru aflare de detalii despre aceasta autorulota, dar si alte modele rulote de care dispunem, putem discuta la numarul de telefon 0049 171 4509571 (suntem romani si vorbim limba romana).
Autorulota Hymer Tramp 698 CL Fiat DucatoAutorulota Hymer Fiat Ducato Autorulota Hymer Fiat cabina fiat ducato grup scaune autorulota Autorulota Hymer Fiat interior Autorulota Hymer Fiat la interior sistem satelit cu tv pat matrimonial aspect interior usi culisante cabina toaleta cabina dush

Distribuie prietenilor