Sari la conținut

Apartament Zoomers cazare Mamaia Nord Navodari


Apartament Zoomers cazare Mamaia Nord Navodari, pentru cei care doresc sa se bucure la maximum de litoral in acest sezon estival. Aici, va puteti relaxa si bucura de priveliatea minunata la Marea Neagra, mai ales ca Mamaia, una dintre cele mai mult cunoscute statiuni de pe litoralul românesc, ramâne in topul preferintelor turistilor in fiecare an.

Apartament Zoomers cazare Mamaia Nord Navodari

Apartamentul nostru, oferit spre cazare, cu o suprafata de 130 de metri patrati si situat pe plaja, este ideal pentru a gazdui prietenii si familia, avand o vedere minunata catre mare. Apartamentul in regim hotelier, se afla la ultimul etaj al cladirii din Navodari si are vedere spre Marea Neagra. Are acces privat prin scari si lift si detine suficient spatiu pentru sase adulti. Cele trei dormitoare si livingul au ferestre mari, oferind o vedere panoramică asupra plajei interminabile. Cele 3 bai, ofera o atmosfera placuta si sunt dotate cu un duș cu efect de ploaie cu perete de sticla.

Ca de obicei, cei mai multi turisti prefera sa mearga pe litoralul românesc, iar noi garantam ca materialele si detaliile luxoase ale apartamentului, vor face sa se simta ca si cum ar fi acasa. Locatia din Mamaia-Sat, se afla situata la adresa Prelungirea D17, nr 4c, apartament 46.


Pret 1 000 lei!
Nu ramane decat sa ne contactati la numarul de telefon 0765 518 784
 Apartament Zoomers cazare Mamaia Nord Navodari

Distribuie prietenilor