Sari la conținut

Apartament decomandat Centrul Istoric Brasov


Apartament decomandat Centrul Istoric Brasov, un apartament pozitionat in vecinatatea Pietii Sfatului, recomandat in special pentru segmentul investitional, pretabil in regim hotelier sau pentru cabinete de medicina, birouri, saloane de imfrumusetare etc. Oferta este facuta de catre agentia imobiliara Ascendent Imobiliare Brasov.

Detalii apartament

– Zona: Centrul Istoric;
– An Constructie: 1940;
– Tip Structura Bloc: Caramida;
– Stadiu Finisare: Finalizat;
– Destinatie: Locuinta;
– Suprafata utila: 47 mp;
– Etaj: parter/1;
– Confort: 1;
– Compartimentare: decomandat;
– Numar Camere: 2;
– Numar Bai: 1;
– Incalzire: Centrala proprie;
– Acces: Fata;

– Pereti: Faianta, Lavabil, Glet;
– Acces internet: Fibra optica;
– Balcoane: Loggie;
– Mobilat: Clasic, Complet;
– Utilitati: Gaz, Canalizare, Apa, Curent;
– Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Hotel Ultracentral Central Parc, Mall, Intersectie circulata, Centru universitar, Scoala/gradinita, Restaurant/pub;


Apartament decomandat Centrul Istoric Brasov

Apartamentul este amplasat in curte comuna, aproape de toate punctele de interes, statie de autobuz la 100 m, magazine, restaurante, banci, fiind in proximitatea” Piata Sfatului” si este ariat pe o suprafata utila de 47 mp, cu o structura decomandata. Este configurat astfel: bucatarie, dormitor, living, baie, spatiu depozitare tip debara si pivnita de 11,5 mp.

Imobilul este certificat cu clasa energetica C, consumul anual specific de energie[kWh/m2an} este 243, indicele de emisii echivalent CO2 [kgCO2/m2an] este 48 si consumul anual specific de energie din surse regenerabile [kW/m2an] este zero.

Invitam colegii la colaborare, onoram agentul/agentia cu comisionul aferent!
Apartament decomandat Centrul Istoric Brasov
Pret 98 800 euro!
Pentru mai multe imagini si pentru a se afla daca acest anunt mai este actual, click pe Apartament Brasov, iar pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie, prin numarul de telefon 0720 500 650

Distribuie prietenilor