Sari la conținut

Apartament 3 camere Mamaia Central


Apartament 3 camere Mamaia Central, amplasat in centrul statiunii, intr-o pozitie irepetabila, pe partea marii cu dublă vizibilitate, atat catre lacul Siutghiol, cat şi catre Marea Neagra. Un imobil oferit spre vanzare de catre Agentia imobiliara Actual Real Estate din Constanta.

Detalii apartament

– An Constructie: 2016;
– Structura: Cadre;
– Tip Imobil: Bloc;
– Etaj: 4/5;
– Nr. etaje imobil: 5;
– Destinatie: Locuinta;
– Suprafata utila: 105 mp;
– Confort: lux;
– Compartimentare: decomandat;
– Numar Camere: 3;
– Numar Bai: 2;
– Numar Balcoane: 2;

Caracteristici generale

– Izolatii termice: Exterior;
– Stadiu: Finalizat;
– Ferestre: Lemn;
– Pereti: Faianta, Lavabil, Marmura;
– Usa intrare: Metal;
– Pardoseli: Marmura, granit, Parchet;
– Incalzire: Centrala proprie;
– Mobilat: Complet, Lux;
– Bucatarie: Da, Deschisa, Mobilata, Utilata;
– Locuri Parcare: 1/Posibilitate in strada;
– Acces: Fata;
– Interfon: da;
– Lift: da;
– Servicii: administrare;


Apartament 3 camere Mamaia Central

Un imobil înconjurat de restaurante, cafenele si locatii care oferă servicii dintre cele mai diverse, acoperind astfel toate nevoile dumneavoastră, poate deveni de acum înainte “acasă”, sau casa dumneavoastra de vacanta.

Vila are o gradină intima, amenajata discret si in armonie cu peisagistica, care ofera un spatiu de relaxare si recreere pentru toti locatarii apartamentelor. Accesul in vila se face atat pe treptele laterale, cat si pe rampa pietonala construita si prelungita pana la intrarea principala, rampa care faciliteaza accesul cu diverse mijloace de miscare pe roti. La solicitare, se pot oferi in vecinatate, locuri de parcare.

Locatia va intampina intr-o ambianta deosebita inca de la intrare, unde la parter se afla un lobby elegant care poate deveni spatiu pentru un Birou de Administratie / Receptie, care va putea gestiona intr-un mod prompt toate solicitările dumneavoastra. De aici accesul la etajele superioare se face cu ascensorul si pe scara interioara, cochet decorata.
Apartament 3 camere Mamaia Central

Pentru detalii pret, imagini si programare vizionare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0727 034 488, sau click pe Apartamente de vanzare Constanta, pentru a descoperii mai multe anunturi imobiliare.

Distribuie prietenilor