Sari la conținut

Apartament 3 camere in Constanta


Apartament 3 camere in Constanta, pozitionat cu dubla vizibilitate, atat catre lacul Siutghiol, cat si cu vedere catre Marea Neagra. Este un imobil oferit spre vanzare de catre Agentia imobiliara Actual Real Estate,  Agentie Imobiliara Constanta.

Detalii apartament

– An Constructie: 2016;
– Structura: Cadre;
– Suprafata utila: 105 mp;
– Tip Imobil: Bloc;
– Destinatie: Locuinta;
– Confort: lux;
– Compartimentare: decomandat;
– Etaj: 4/5;
– Nr. etaje imobil: 5;
– Numar Bai: 2;
– Numar Balcoane: 2;
– Numar Camere: 3;

Caracteristici generale

* Izolatii termice: Exterior;
* Stadiu: Finalizat;
* Ferestre: Lemn;
* Pereti: Faianta, Lavabil, Marmura;
* Usa intrare: Metal;
* Pardoseli: Marmura, granit, Parchet;
* Incalzire: Centrala proprie;
* Mobilat: Complet, Lux;
* Bucatarie: Da, Deschisa, Mobilata, Utilata;
* Locuri Parcare: 1/Posibilitate in strada;
* Acces: Fata;
* Interfon: da;
* Lift: da;
* Servicii: administrare;


Apartament 3 camere in Constanta

Prezent în inima staţiunii Mamaia, intr-o pozitie irepetabila, pe partea marii cu dubla vizibilitate, apartamentul are vedere atat catre lacul Siutghiol, cat si catre Marea Neagra. Este inconjurat de restaurante, cafenele şi locatii care ofera servicii dintre cele mai diverse, acoperind astfel toate nevoile Dvs.

Imobilul are o gradină intima, amenajata discret si in armonie cu peisagistica, care ofera un spatiu de relaxare si recreere pentru toti locatarii apartamentelor. Accesul in vila se face atat pe treptele laterale, cat si pe rampa pietonala construita si prelungita pana la intrarea principala. Este o rampa care faciliteaza accesul cu diverse mijloace de miscare pe roti. La solicitare se pot oferi in vecinatate locuri de parcare.

Locatia va intampina intr-o ambianta deosebita inca de la intrare, unde la parter se afla un lobby elegant care poate deveni spatiu pentru un Birou de Administratie / Receptie. Va putea gestiona intr-un mod prompt toate solicitarile dumneavoastra. De aici, accesul la etajele superioare se face cu ascensorul si pe scara interioara, cochet decorata.

Pret vanzare 195 000 euro + TVA!
Pentru mai multe detalii si programare vizionare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0727 034 488, sau click pe Apartamente de vanzare Constanta, pentru a descoperii mai multe anunturi imobiliare, printre care si acest anunt cu imagini.
Apartament 3 camere in Constanta

Distribuie prietenilor