Sari la conținut

Apartament 2 camere decomandate in Craiova


Apartament 2 camere decomandate in Craiova, camere foarte spatioase, etaj 5/ 10, cartier 1 Mai, zona Ciuperca, vis a vis de sala Polivalenta. Oferta este facuta de catre Agentia imobiliara Impact Imobiliare Craiova.

Detalii apartament

– An constructie: 1977;
– Rezistenta: Beton;
– Acoperis: Tigla;
– Cladire: 10;
– Etaj: 5;
– Tip Apartament: Decomandat;
– Suprafata: 52 mp;
– Confort: 1;
– Numar camere: 2;
– Balcon inchis;
– Parcare;

Utilitati

– Internet;
– CATV;
– Telefon;
– Termopan;
– Apometre;
– Repartitoare;
– Termoficare;
– Gaze;
– Canalizare;


Apartament 2 camere decomandate in Craiova

Apartament 2 camere decomandate, nemobilat si neutilat complet, etaj 5 / 10, imobilul fiind dotat cu doua lifturi functionale, 52 mp totali, doua balcoane inchise cu termopan. In imediata apropiere se afla toate facilitatile de confort, comert si agrement, piata, supermarket-uri, gradinitie, scoli de prestigiu (Colegiu National Fratii Buzesti).

Situat vis a vis de stadionul Ion Oblemenco si Sala Polivalenta, este foarte aproape de Spital CFR sau Spitalul 1 si la 7 minute de mers pe jos de centrul Craiovei si de Parcul Tineretului, Facultatea de Medicina si farmacie. Pe casa scarii este teava de gaze (este platita si de proprietarul apartamentului) pentru eventualitatea instalarii unei centrale termice. De asemenea are acces facil la mijloacele de transport catre toate directiile. Se vinde complet nemobilat si neutilat. Toate actele apartamentului sunt in regula pentru vanzare.
VANDUT!Apartament 2 camere decomandate in Craiova
Pentru mai multe detalii si vizionari de imagini, despre valabilitate articol si mai ales despre aflare pret, click pe Apartament 2 camere decomandate, sau prin apelare numere telefon 0726.275.889 / 0745.638.212

Distribuie prietenilor