Sari la conținut

Aparat cafea Saeco Granbaristo Avanti


Aparat cafea Saeco Granbaristo Avanti, espressor cafea ce a fost revizionat complet, schimbate garnituri, curatat si decalcefiat. Un espressor cafea care arata si functioneaza impecabil, fiind un  aparat cafea ce poate fi comandat cu telefonul prin bluetooth.
Este adus din Germania!

Aparat cafea Saeco Granbaristo Avanti

Orice cafea pentru orice moment
Savureaza 18 bauturi usor de preparat;
Cappuccino si Latte macchiato la o singura atingere de buton cu carafa pentru lapte;
Ajusteaza concentratia cu 6 setari pentru intensitatea aromei si 5 setari de macinare;
Modifica si memoreaza pana la 6 profiluri de utilizator.

Personalizeaza-ti cafeaua
Acest espressor super automat ofera o abundenta de optiuni pline de savoare pentru a-ti personaliza cafeaua dupa propriul gust. Poti personaliza si memora cu usurinta concentratia, intensitatea si temperatura pentru fiecare bautura. Exploreaza, incearca si nascoceste oricate bauturi delicioase doresti, dupa bunul plac.


Profiluri de utilizator
Memoreaza propriile setari pentru cafea in profilurile personale de utilizator usor accesibile. Vei putea savura espresso, cafea, si toate celelalte bauturi mereu asa cum preferi, la o atingere de buton.

Rasnite de cafea 100% ceramice
Materialul ceramic asigura performanta de durata si operare silentioasa, fara deteriorari. Astfel, cafeaua va fi macinata la fel ca prima data, oferind tot ce e mai bun din boabe pentru mai mult de 45.000 de cesti.

Tehnologie Latte Perfetto
Fiecare cafea pe care o vei prepara va fi acoperita de un strat de lapte fin care incanta papilele gustative.
Carafa pentru lapte spumeaza laptele de doua ori, apoi toarna un strat de crema fara stropi in ceasca, la temperatura potrivita. De asemenea, carafa poate fi depozitata usor in frigider si este incredibil de igienica.

Tehnologie VariPresso
Saeco GranBaristo ofera o varietate neegalata de bauturi pentru orice ocazie, multumita camerei de preparare patentate VariPresso. Secretul se afla in presiunea reglabila de preparare: se seteaza la o presiune inalta pentru un espresso intens si bogat, sau o presiune scazuta pentru o cafea clasica, lunga.

Finisaj din otel inoxidabil
Fiecare detaliu minor al acestui aparat a fost proiectat si realizat la parametric maximi de calitate.
Finisajul din otel inoxidabil, inspirat din designul si maiestria italiana, va trece proba timpului in orice bucatarie in stil clasic sau modern. O viziune eleganta de design pur, aparatul va arata la fel de rafinat ca si cafeaua pe care o prepara.

Filtru AquaClean
AquaClean este un filtru de apa brevetat, conceput sa optimizeze calitatea cafelei prin purificarea apei.
Previne totodata acumularea calcarului in circuitul de apa al aparatului de cafea: prepara pana la 9000 de cesti fara detartrare, inlocuind regulat filtrul.

Pret 2 500 lei!
Poate fi vazut si probat in Craiova.
Aparatul se poate trimite si cu verificare colet, iar pentru mai multe detalii sunati.
Telefon 0761 339 179
Aparat cafea Saeco Granbaristo Avanti

Distribuie prietenilor