Firma
3 săptămâni in urma
39 Vizualizari
Afaceri si Servicii
Prestari Servicii

Restaurare faruri cu polimer lichid in Craiova

30 €

Restaurare faruri cu polimer lichid in Craiova, la unitatea service auto Taviandra, prin operatiuni care vor permite restabilirea din nou in starea lor originala, cu luminozitatea si finisajul original. Unitatea noastra foloseste kit restaurare faruri cu polimer lichid JBM.

Acest kit de polimerizare a farurilor este un sistem inovator, care permite farurilor arse sau matuite sa revina la aspectul original, cu luminozitatea si finisajul ideal, intr-un mod rapid si eficient.

Restaurare faruri cu polimer lichid in Craiova

In timp, farurile devin incetosate sau chiar galbui, ceea ce reduce cantitatea de lumina emisa si creste riscul de conducere. Prin urmare, asigurati-va ca sunteti mai sigur, in special atunci cand conduceti noaptea, cu acest serviciu de polimerizare oferit de Societatea Taviandra din Craiova.

Pentru a afisa pasii de restaurare, click si vizionare videoclip cu realizare polisare a unor faruri de VW Passat B7, care merita urmarit de catre cei care au nevoie de a da iar o stralucire farurilor, prin operatii care nu dureaza mai mult de 30 de minute. Imaginile reale, sunt cu farurile inainte si dupa restaurare.

Toti cei care sunt interesati de acest serviciu auto de cosmetizare, pot apela numerele de telefon:
0767 949 413
0773 389 668

Eugen
Membru de: 4 săptămâni
Utilizatorul este offline
Craiova
Anunturile utilizatorului
074 * * * * * * * * *
Adauga la favorite
Distribuie pe Facebook

De ajutor

Nu uita sa ne urmaresti!
© 2024 Anunturi Online Gratuite ~ AnuntPlus. Toate drepturile rezervate
Acasa
Adauga Anunt
Cont