Firma
3 săptămâni in urma
36 Vizualizari
Afaceri si Servicii
Prestari Servicii

Incarcare cu freon auto in Craiova

10 €

Incarcare cu freon auto in Craiova, printr-un serviciu complet destinat instalatiei de climatizare a unei masini, oferit de unitatea de reparatii si intretinere auto MafServ. Folosim aparatura de ultima generatie, necesitand doar instalarea cuplelor pe capetele de incarcare cu freon al masinii, realizand un proces rapid si de calitate.

MafServ.ro este un service auto autorizat si localizat in zona Bariera Valcii, strada Malinului nr. 24 si are ca principal obiectiv de activitate intretinere si reparatii de autoturisme multimarca. Garantam calitate in executarea lucrarilor, servicii de top si incredere la preturi competitive. Pe langa incarcare cu freon, asiguram repararea la gama larga de autoturisme si asiguram piese din magazinul propriu, aflat in incinta. Oferim verificare, reparatii si incarcare cu freon si igienizare a sistemelor de climatizare, sau cele de aer conditionat, pentru orice marca de autoturism.

Incarcare cu freon auto in Craiova

– Igienizare habitaclu auto;
– Incarcare agent refrigerant;
– Testare instalatie;
– Ulei compresor;
– Substanta contrast;

Intrucat suntem o firma constienta de faptul ca un client are nevoie de masina in activitatea de zi cu zi, incercam sa rezolvam orice problema auto in cat mai scurt timp, oferind totodata calitate si un pret corect. Nu ramane decat sa fim contactati la numarul de telefon din anunt pentru o programare, sau printr-o vizita directa la sediu.

Florin
Membru de: 3 săptămâni
Utilizatorul este offline
Anunturile utilizatorului
074 * * * * * * * * *
Adauga la favorite
Distribuie pe Facebook

De ajutor

Nu uita sa ne urmaresti!
© 2024 Anunturi Online Gratuite ~ AnuntPlus. Toate drepturile rezervate
Acasa
Adauga Anunt
Cont