Sari la conținut

Antifurt auto universal Doublelock


Antifurt auto universal Doublelock, un dispozitiv blocare roata rulota sau remorca, dar si autoturism, cu fixare pe janta de otel, pentru o asigurare perfecta si sigura. Un sistem antifurt auto second hand, lucrat solid, si care  detine lacat cu cheie. Potrivit pentru jante de 13 pana la 15 inch, cu gauri rotunde (ovale) pe circumferinta. Antifurt pe roata deosebit de usor si rapid de instalat, fara a se utiliza alte instrumente si care a fost achizitionat din Olanda.

Antifurt auto universal Doublelock

Un antifurt auto pentru roti care este unul dintre cele mai usor de utilizat pentru roti. Singura cerinta pentru utilizarea acestui antifurt de roata este ca trebuie sa existe jante cu gauri rotunde sau ovale.

Antifurtul Doublelock este fixat prin cei 2 pini pe care-i detine in aceste gauri. Acest aspect face ca acest dispozitiv sa fie potrivit pentru aproape orice janta de otel. Se fixeaza cu usurinta pe janta, prin deschiderea sistemului si se poate asigura prin inchidere cu ajutorul lacatului din dotare. Rapid, simplu si foarte eficient.


Locatia este oras Craiova!
Antifurt pret 90 lei!
Telefon 0724 170 704
Antifurt auto universal Doublelock antifurt spate 1 Antifurt auto Doublelock pe deschis

Distribuie prietenilor