Sari la conținut

Agentie imobiliara in Craiova


Agentie imobiliara in CraiovaImpact Imobiliare, este o agentie imobiliara care ofera o gama larga de apartamente de vanzare si inchiriat, case si spatii comerciale, dar si terenuri de vanzare.

Echipa Impact Imobiliare din Craiova sta tuturor doritorilor la dispozitie, cu o intreaga gama de servicii profesioniste la standard european, incluzand achizitionarea, vanzarea si valorificarea proprietatilor, precum si servicii de consultanta in sfera afacerilor imobiliare.

Comisionale practicate de catre agentia imobiliara Impact Imobiliare sunt urmatoarele: pentru inchiriere, comisionul este de 50% din valoarea primei luni de chirie si va fi platit de chirias in momentul semnarii actelor. La vanzare, comisionul este de 1,5% negociabil pentru vanzator si de 1,5% negociabil pentru cumparator.


Agentie imobiliara in Craiova

Impact Imobiliare investeste continuu in calitatea serviciilor si urmareste promovarea serviciilor de calitate printr-o echipa de tineri care asigura profesionalism, eficienta, transparenta, corectitudine si nu in ultimul rand, respectul.

Relatii care se doresc aflate despre Agentie imobiliara Craiova, la numerele de telefon 0726 275 889 / 0745 638 212
Sau din pagina de Contact
Agentie imobiliara in Craiova

Distribuie prietenilor