Afacerea ta in centrul atentiei

Afacerea ta in centrul atentiei, mai ales daca doresti sa raspandesti mesajul tau de afaceri catre un public larg, prin promovarea unui eveniment sau atragerea atentiei asupra unui serviciu sau produs. Cu un articol pe blogul site-ului AnuntPlus, iti afisezi afacerea, compania, produsul sau evenimentul, in centrul atentiei la nivel local sau regional.

Vizibilitate online unica pentru companie

Postarile de articole sunt o modalitate populara pentru companii de a se prezenta in mod corespunzator cititorilor si vizitatorilor site-ului web. De obicei, un articol include mesajul tau cu informatii utile, care poate sa ajunga la cati mai multi potentiali clienti. Promovarea prin aceasta metoda din acest blog, mai ales ca articolele sunt promovate prin canale de socializare, este o reala optiune.

Ajutam la o vizibilitate mai buna in mediul online si la cresterea pozitiei in motoarele de cautare, prin publicarea unui articol sau mai multe. Articolul poate sa contina 2 link-uri catre site-ul care se doreste promovat sau catre oricare alt site, iar publicarea si afisarea in site este permanenta si promovata 30 de zile printre primele artic0le. Pentru a realiza toate acestea, este necesara achitarea sumei de 60 lei, prin transfer bancar, folosind formularul din Pagina Contact.

Afacerea ta in centrul atentiei

Publicitatea realizata prin promovarea unui articol, poate atinge grupul tinta perfect. Iata cateva din beneficiile postarii de articole in AnuntPlus:
– Aria larga prin distributia in retele de socializare;
– Tu determini continutul textual;
– Articolul tau va fi formatat, fiind vizibil pentru potentialii clienti;
– Alegand combinatia postare + distribuire online, iti intaresti mesajul;

Pagina dedicata promovare online

Cei care administreaza site-ul AnuntPlus, au considerat ca o astfel de optiune este binevenita pentru toti cei care doresc sa promoveze un site dedicat unei afaceri, sau un produs, prin adaugarea si trimiterea de articole. Pe langa aspectul ca totul este gratuit, articolele postate sunt si vor fi distribuite prin retele de socializare gen Facebook, Linkedin, Twitter, etc., sau grupuri, care in ultima vreme sunt din ce in ce mai populate. Aceste distribuiri vor fi realizate manual, fara a fi nevoie de aplicatii sau programe automate.

Concluzie

Asdar, daca ai ceva de prezentat, prin contributia de a adauga un articol, poti fi sigur ca mesajul tau va iesi in evidenta. Opteaza pentru aceasta oferta de promovare online printr-un mesaj trimis pe adresa de email salut@anuntplus.ro si astfel va creste impactul afacerii tale prin articolul prezentat.
Afacerea ta in centrul atentiei
Daca consideri ca ai ceva de adaugat la acest articol din blog, te asteptam cu comentarii si un like pe pagina noastra de Facebook si distribuie prietenilor pentru o mai buna cunoastere.

 

Adauga comentariu

De ajutor

Nu uita sa ne urmaresti!
© 2024 Anunturi Online Gratuite ~ AnuntPlus. Toate drepturile rezervate
Acasa
Adauga Anunt
Cont